Personalhistorisk Tidsskrift udgives af Samfundet for Dansk Genealogi og Personalhistorie og sendes til alle medlemmer af Samfundet.

Hvis du interesserer dig for bare ét af disse emner, kan du have glæde af Personalhistorisk Tidsskrift:

  • Levnedsbeskrivelse og familiehistorie
  • Biografier og erindringer
  • Litteratur og litteraturhistorie
  • Kunsthistorie og antikviteter
  • Heraldik og sigillografi
  • Demografi og slægtsforskning
  • Mennesker og deres familieforhold
  • Topografi og lokalhistorie

Personalhistorisk Tidsskrift er medlem af Foreningen for danske Kulturtidsskrifter

Tidsskriftet er udkommet siden 1880.

Personregister til Personalhistorisk Tidsskrift 1880-2012

Dette register til Personalhistorisk Tidsskrif bygger på årsregistrene fra årgangene 1880-2012, som er akkumuleret til ét sammenhængende efternavnsregister. Registret vil være en god hjælp til den, som vil kontrollere om en bestemt person eller slægt har været nævnt i Personalhistorisk Tidsskrift 1880-2012.

Download personregistret til Personalhistorisk Tidsskrift 1880-2012 (PDF, 19 MB)

Ny direkte søgning i personregister:

Klik her for at benytte den nye søgning i personregistret med direkte opslag i de årgange, der en on-line: Der er 341.406 henvisninger til personer i mere end 130 årgange af Personalhistorisk Tidsskrift og derudover 57.228 dødsfald i Danmark fra tidsskriftets årlige lister over døde i perioden 1881-1923.

Personalhistorisk Tidsskrift på Tidsskrift.dk

Tidsskrift.dk er Det Kongelige Biblioteks nationale portal for publicering af faglige, videnskabelige- og kulturelle tidsskrifter i digital fuldtekst. Basen indholder primært danske videnskabelige tidsskrifter.

En række årgange fra starten i 1880 og frem til 1964 er nu digitaliseret af Det Kongelige Bibliotek og er i færd med at blive gjort tilgængelige på Tidsskrift.dk. Det er endnu ikke muligt at nå frem til Personalhistorisk Tidsskrift fra portalens forside. Det er dog allerede nu muligt at søge efter bestemte artikler. En oversigt over samtlige udgivelser i perioden frem til 1964 fås på nedenstående link:

Gå til oversigten over Personalhistorisk Tidsskrift 1880-1964